NEDERLANDS I ENGLISH

Restaurant

SPIJS

GROEPSARRANGEMENTEN

De Wijnkamer

Te midden van honderden flessen wijn is dit natuurlijk de perfecte locatie voor uw private dining. Deze ruimte is goed geschikt voor uw zakelijke diner of familie/vrienden diner. Deze ruimte heeft plaats voor maximaal 14 personen.

De Serre

De serre bevindt zich aan de voorzijde van ons restaurant en biedt uitzicht over Scheveningen. De ruimte biedt plaats voor maximaal 24 personen en is door de authentieke schuifseparatie afsluitbaar van het restaurant.

Het middengedeelte van het restaurant Spijs biedt plaats voor 36 personen. In het restaurant bevindt zich het podium waar tot 12 personen kunnen zitten. In combinatie met onze serre ontstaat een totaal capaciteit van 60 personen.

Restaurant

Restaurant Spijs is een perfecte locatie om een diner te organiseren voor groepen. Zowel voor bedrijven als in privésfeer.

Wij kunnen gezelschappen ontvangen tot ca. 70 personen.

Restaurant Spijs is gevestigd in een rijksmonument uit ca.1890 met veel originele details waarbij het glas en lood in takt zijn gebleven. Globaal is het restaurant op te delen in 4 verschillende ruimtes. Bij binnenkomst betreedt men de bar om eventueel een aperitiefje te drinken. Wanneer u aan tafel gaat kunt u kiezen uit onderstaande ruimtes voor uw diner.